Sponsoring en Donaties

Om mij uiteindelijk te kwalificeren voor grote kampioenschappen is het nodig om mijn programma uit te breiden. Hiervoor heb ik een aantal opties bedacht. 

Sponsormogelijkheden

Onderstaande opties geven aan op wat voor manier je onderdeel kunt worden richting de Olympische Spelen van Parijs.

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Supporters van Mahadi

Sluit jij je aan bij mijn vaste groep trouwe supporters? Jaarlijks organiseer ik voor deze groep mensen een 'vrienden- en supportersdag'. Daarnaast ontvang je vier keer per jaar een persoonlijke nieuwsbrief met wedstrijdverslagen, mijn planning en een kijkje in mijn trainingsweek. 

Vanaf € 250,- 

Support my trainingcamp

Naar het buitenland op trainingskamp gaan, is noodzakelijk om mijn doelen te behalen. Wil je mij hierbij ondersteunen? Dan krijg jij als donateur vooraf, tijdens en na deze trainingsstage een benoeming via mijn social media kanalen. Uiteraard ben je ook welkom op de 'vrienden en supportersdag' en ontvang je 4 keer per jaar een persoonlijke nieuwsbrief.

Vanaf € 500,-

Support my program

Het complete jaarprogramma voor mij als atleet kost veel geld. Je kan mij helpen door een deel van het programma te bekostigen. Wat mag je van mij verwachten? Naast bovenstaande wederdiensten kunnen we samen kijken wat ik voor je terug kan doen. Bijvoorbeeld in de vorm van een clinic of een gezamenlijke training.

Eenmalige donatie

Het is ook mogelijk om mij te steunen doormiddel van een (eenmalige) donatie. Je kunt doneren door het klikken/scannen op onderstaande QR code.